شرکت فروش پمپ آب کشاورزی پروانهای به صورت کاملاً تخصصی محصولاتی متناسب با نیاز بازار هدف در استان های مختلف توزیع می کنند. شناخت انواع پمپ مورد نیاز در صنعت کشاورزی مدرن اهمیت زیادی در انتخاب نمونه های استاندارد با قدرت مکش مناسب دارند. برای آگاهی از این موضوع و امکان خرید مدل های جدید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
انواع پمپ آب کشاورزی پروانهای
در صنعت کشاورزی مدرن استفاده از تجهیزات الکتریکی با هدف کاهش هزینه ها و بهبود کیفیت محصولات کشت شده بسیار مرسوم است. یکی از این تجهیزات که به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرد انواع پمپ آب کشاورزی است. عملکرد پمپ ها به این صورت است که سیال مورد نظر را از یک منبع جذب کرده و سپس با فشار بسیار زیاد آن را به منطقه مورد نظر هدایت می کند.
به طور کلی این دستگاه ها از دو قسمت اصلی یعنی پمپ و موتور تشکیل می شود که توسط یک شاسی اختصاصی به یکدیگر متصل می شود. وظیفه ای اصلی این پمپ ها نیز انتقال و پمپاز آب از چاه به زمین های کشاورزی و باغات زراعی می باشد. این محصولات از نظر عملکرد انوع مختلفی دارند که باید به پمپ های پروانه ای، سانتریفیوژی، توربینی و شناور اشاره کنیم.
سوخت انواع پمپ کشاورزی پروانه ای از شیوه های مختلف یعنی بنزینی، دیزلی، برقی و دیزلی نفتی تامین می شود. امروزه انواع موتور پمپ های برقی از نمونه های پرکاربرد در کشاورزی مدرن به شمار می آیند. برای آبیاری تحت فشار با هدف صرفه جویی در وقت و حتی هزینه های بلدمدت استفاده از پمپ آب پروانهای بسیار مرسوم است که مزیت های خاص خود را دارد.
برخی از پمپ های آب پروانهای قابلیت کارکرد دقیق در دورهای پایین موتور را دارند. به همین علت نیز استهلاک آنها به مراتب کمتر از دیگر انواع پمپ بوده که سبب محبوبیت آنها در بین کشاورزان و به ویژه شرکت های صادراتی شده است.
اطلاعاتی درباره پمپ آب کشاورزی پروانهای
پمپ آب کشاورزی دارای یک یا دو پروانه می باشند که سرعت عملکرد آنها رابطه مستقیمی با قدرت موتور دارد. هر چقدر که دور موتور در دقیقه بیشتر باشد به همان میزان نیز پروانه ها سریع تر چرخیده و حجم آب بیشتری را انتقال می دهند. از نمونه های پرطرفدار پمپ آب شناور را باید نام ببریم. این پمپ ها اغلب برای ظرفیت آبدهی کم کاربرد بسیار زیادی دارند.
یکی از مزیت های پمپ های شناور قابلیت قرار گرفتن تمامی قسمت های آن در آب است که سبب راحتی کشاورزان جهت بکارگیری آنها می شود. عدم نیاز به هواگیری در طول روشن بودن پمپ یکی دیگر از مزیت های آن است. همچنین پایین بودن هزینه های نگهداری و عدم نیاز به فنداسیون برای استفاده از این نوع پمپ آب دلیل افزایش تقاضا برای خرید و نصب آن از سوی کشاورزان می باشد.
نکته مهم اینکه وجود ذرات معلق در چاه آب مانند شن و ماسه در طولانی مدت سبب آسیب به پروانه ها و از کار افتادگی پمپ می شود. بنابراین بررسی آنها هر از چند مدت می تواند در جلوگیری از این مسئله و خرابی پمپ تاثیر زیادی داشته باشد. بی صدا کار کردن پمپ و همچنین استحکام و مقاومت بسیار زیاد در برابر عوامل محیطی از معیارهای کیفی این تجهیزات هستند.
نوع سوخت پمپ آب کشاورزی نیز اهمیت زیادی در عملکرد هر چه بهتر آن دارد. کشاورزان می بایستی متناسب با منابع در دسترس خود و برآورد هزینه های سالیانه نمونه مناسب از پمپ ها را بر اساس سوخت انتخاب کنند. به عنوان مثال در مناطقی که استفاده از نیروی برق امکان پذیر نیست، پمپ آب گازوئیلی یا دیزلی انتخاب مناسب تری است.
شکل ظاهری پمپ آب کشاورزی پروانهای
پمپ آب پروانهای به صورت جریان محور یا جریان مختلط کار می کند. در مدل های جریان محور معمولاً از پروانه هایی مانند پروانه دنده ای قایق استفاده می کنند. برای انواع پمپ های جریان مختلط نوع پروانه نصب شده روی آنها نیمه باز بوده و شباهت زیادی به پمپ های توربینی دارد.
بیشترین عملکرد این پمپ ها برای آب سطحی و و آب با ارتفاع کم می باشند. به گونه ای که در بسیاری از مزارع و باغ ها برای پمپاز کردن آب تالاب ها استفاده از پمپ پروانهای کاربرد گسترده ای دارد. باید خاطر نشان کنیم که هر چقدر قطر پمپ آب بزرگتر باشد به همان میزان نیز باید به درون آب نفوذ کنند تا از نفوذ هوا در پمپ جلوگیری شود.
همانطور که اشاره شد قطعات اصلی این تجهیزات را موتور و پروانه ها تشکیل می دهند. شکل انواع پمپ آب اغلب حالتی افقی مانند دارد که پروانه ها در قسمت جلو نصب شده اند. امروزه در تولید موتور پمپ های جدید از پروانه های پلاستیکی استفاده می کنند که مقاومت بسیار زیادی در برابر فشار حداکثری و همچنین رطوبت دارد.
توان پمپ آب پروانهای متناسب با قدرت موتور آن متفاوت است اما به طور کلی مدل هایی که دارای توان 1 اسب بخار هستند برای پمپاز آب با مکش زیاد جهت زمین های کشاورزی بیشترین کاربرد را دارند. توان موتور در تعیین ارتفاع پمپاز آب نیز بسیار مهم است. به همین علت خریداران باید تمامی ویژگی های این تجهیزات را از نظر فنی بررسی و نمونه های مناسب را خریداری کنند.
تولید کنندگان پمپ آب کشاورزی پروانهای
شرکت های متعددی در زمینه تولید پمپ آب متناسب با صنایع کشاورزی فعالیت دارند. علاوه بر تولیدات داخلی حجم قابل توجه ای از نیاز بازار به وسیله واردات این تجهیزات تامین می شود. خرید از تولید کنندگان نیاز به شناخت انواع پمپ، نحوه عملکرد و همچنین ارائه خدمات پس از فروش به کشاورزان و خریداران عمده دارد.
با توجه به گسترش آبیاری تحت فشار در کشاورزی استفاده از پمپ های آب در این حوزه رونق چشمگیری یافته است. خرید عمده این محصولات با قیمت های رقابتی نیاز به آنالیز بازار هدف و شناخت تامنی کنندگان خواهد داشت.
در بازار داخلی به علت نوسانات بازار شاهد روند افزایش قیمت هر عدد پمپ آب کشاورزی پروانهای و دیگر نمونه های پرکاربرد مانند پمپ های شناور و سانتریفیوژی هستیم. خرید از کارخانجات تولیدی و نمایندگان فروش آنها مزیت هایی مانند اطمینان از کیفیت و عدم افزایش هزینه ها را به دنبال دارد.
نمایندگان فروش این مرکز با سابقه طولانی در زمینه تامین، صادرات و توزیع انواع پمپ آب کشاورزی جهت خرید و فروش مدل های مدنظر با هدف صادرات و توزیع عمده آماده همکاری با خریداران داخلی و خارجی هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.